Tempo Advertising promoveaza Orange World

Orange dezvolta impreuna cu Tempo Advertising, incepand cu luna august, campania de promovare a portalului WAP Orange World, informeaza un comunicat al agentiei.

"Brieful a fost simplu: campania trebuie sa comunice usurinta utilizarii serviciului Orange World. Astfel, Tempo Advertising impreuna cu Orange au decis sa apeleze la o animatie care sa prezinte explorarea Planetei Orange World, aceasta lume in care totul este posibil, unde un personaj simpatic si foarte curios intalneste tot de felul de lucruri si traieste tot felul de intamplari navigand prin cele trei module ale Orange World: Info, Enjoy si Util", spun reprezentantii agentiei.
"Talk more, listen more, know more, play more" este mesajul campaniei care isi propune sa incurajeze atat actualii cat si potentialii clienti sa descopere Orange World. Campania se va derula pe TV, in presa, in Orange Shop-uri si pe internet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related