Strategia Leo Burnett primeste recunoastere la APG Creative Planning Awards

Dupa nominalizarea Euro Effie in 2005 si Bronze Effie in 2006, agentia Leo Burnett se afla anul acesta pe shortlist-ul APG Creative Planning Awards, obtinand nominalizarea la aceasta competitie internationala de strategie pentru brandul Wash&Go. Comunicatul de presa primit de la agentie dezvaluie faptul ca aceasta este prima nominalizare la APG Creative Planning Awards pentru o agentie romaneasca.

Razvan Matasel, Deputy Managing Director and Head of Planning Leo Burnett declara: “Am crescut ca planner citind lucrarile castigatoare la aceasta competitie si dorindu-mi sa fac un training acolo. Iar acum primim recunoasterea celui mai prestigios forum al planning-ului din lume. Colegii mei m-au facut extrem de fericit: dupa nominalizarea la EuroEffie, acum suntem nominalizati si la APG”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related