Speed Promotion are o crestere de peste 300% pentru campaniile Adwords

Campaniile Adwords pe Google derulate de Speed Promotion au crescut cu peste 300% in acest an, in total ele reprezentand peste 35 de milioane de afisari si 250.000 de click-uri in 7 luni, informeaza un comunicat al agentiei.

"Daca in primele 7 luni ale anului 2006 rezultatele in reteaua de cautare au constat in 1.170.000 afisari si peste 33.000 click-uri, in perioada similara a anului curent am obtinut peste 5.700.000 afisari si 200.000 de click-uri - o crestere extrem de mare atat a numarului de afisari cat si a eficientei", declara Dorin Boerescu Managing Partner Speed Promotion.

Speed Promotion este una din primele agentii de publicitate romanesti care au furnizat acest serviciu si deruleaza campanii online prin Google Adwords incepand din anul 2004.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related