GMP PR a dus masinile la cinema Yarismatograf, primul cinematograf in aer liber pentru masini

GMP PR a organizat in Piata Constitutiei primul cinematograf in aer liber pentru masini. Evenimentul, intitulat "Yarismatograf", a fost special creat pentru posesorii marcii Toyota Yaris, care au fost invitati sa vizioneze un film chiar de la volanul propriei lor masini. La eveniment au "fost parcate" peste 80 de masini Yaris.

Invitatii au vizionat fimul "In cautarea fericirii!", cu Will Smith. Pentru o experienta cinematografica de exceptie, proiectia s-a facut de pe pelicula de 35 mm, pe un ecran de dimensiuni foarte mari, 80 mp. De asemenea, tot specific unui "drive-in cinema", sunetul filmului a fost disponibil si in interiorul masinii, pe frecventa radio: 96.6 FM. Din meniul serii la cinema nu au lipsit popcornul, bauturile racoritoare si chiar inghetata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related