Procter&Gamble a fost desemnat cel mai bun advertiser TV de catre parintii din SUA

Procter&Gamble a fost desemnat cel mai bun advertiser TV din SUA, iar Toyota, cel mai rau de catre raportul privind tipurile de emisiuni pe care companiile le sponsorizeaza, care este realizat anual de organizatia neguvernamentala Consiliul de Televiziune al Parintilor (Parents Television Council).

Consiliul de Televiziune al Parintilor a urmarit sa identifice rata de emisiuni familiste, culturale si educative si de emisiuni cu continut violent ori sexual explicit pe care companiile le-au sponsorizat in perioada octombrie 2006 - mai 2007.
Pe lista companiilor care au primit calificativul "bun", dupa Procter&Gamble, se afla, in ordine, companiile Walt Disney, Ford, Unilever, Viacom, McDonald's, Johnson & Johnson, Coca-Cola si General Mills. "Ii aplaudam pe cei de pe lista buna pentru ca au sponsorizat emisiuni familiste, culturale, educative si pentru ca sunt responsabili social", a explicat presedintele Consiliului de Televiziune al Parintilor, Tim Winter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related