Media Direction a lansat un soft de construire a mixului TV

Media Direction a lansat TV Wave, un soft inovativ pe piata instrumentelor de media, folosit in construirea mixului de statii TV.
Potrivit unui comunicat Pleon, TV Wave reprezinta "o matrice complexa care ia in calcul cele mai importante criterii de stabilire a mixului de media: audienta (rating), reach, afinitate fata de target, costuri".

"Pe fondul cresterii semnificative, an de an, a preturilor de pe piata media din Romania, clientii devin din ce in ce mai atenti la modul in care agentiile propun investirea bugetelor de media. Acest soft ne ajuta ca pe baza principalilor indicatori de media disponibili in piata locala sa propunem catre clientii nostri un split de televiziuni cat mai eficient, in functie de tipul de campanie pe care si-o doresc acestia. Din experienta bazata pe peste 30 de campanii rulate cu ajutorul TV Wave in perioada de teste, am reusit sa optimizam investitia clientilor nostri cu pana la 12%", declara Razvan Varabiescu, Managing Director Media Direction.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related