Leo Burnett Romania a desemnat castigatoarea bursei oferita la finalul editiei 2005 a Olimpiadelor Comunicarii

In finalul editiei 2005 a Olimpiadelor Comunicarii, agentia de publicitate Leo Burnett Romania a incheiat procesul de intervievare pentru acordarea bursei in departamentul de Strategie al companiei. Aceasta bursa va dura 3 luni cu posibilitatea angajarii permanente a castigatorului - dupa terminarea acestei burse.

Razvan Matasel, Research&Strategic Planning Director la Leo Burnett a selectat in urma prezentarii finale de la Olimpiadele Comunicarii 3 echipe. Au urmat apoi mai multe nivele de discutie: interviuri de grup cu intreaga echipa si interviuri individuale cu cei care si-au declarat intentia si care au fost considerati potriviti pentru aceasta pozitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related