Bogdan Naumovici si Reality Show-ul lui Mutu

Unul dintre programele foarte interesante, ca diferenta in peisajul media de la noi, este anuntatul reality show cu Adrian Mutu. Impresara care a avut ideea a gasit o replica pentru cuplurile de milionari "showmen", in zona fotbalului. Cum la noi rubrica de stiri la sport are in genere o jumatate de ora si e mai mult o rubrica mondena cu fotbalisti si patroni decat una despre sport, un reality-show cu Mutu - cel mai monden dintre fotbalistii de succes - este una care face sens.

Foarte bine gasit si regizorul Bogdan Naumovici. Un om pasionat de fotbal, care toata viata si-a visat sa fie antrenor de echipa nationala si care, acum, isi poate trai virtual visul, dandu-i indicatii lui Mutu pe gazonul din curtea casei. In plus, un om din business, nu vreun poet, un om care are conexiuni cu spenderi de publicitate, cu televiziuni, si actionar intr-un mare grup de publicitate. Numai ca le-a stricat Sarbu jucaria... Ru-si-ni-ca! - ar trebui sa-i spuna Bogdan lui Adrian Sarbu, care a declarat ca nu e interesat de proiect si ca nu doreste ca organizatorii sa faca licitatie cu terti, pe seama eventualului sau interes.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related