Momentele de succes Ursus ajung pe litoral -- in Ursus Land, powered by Mercury360

Vara aceasta, in week-end-urile din perioada 14 iulie - 26 august, Ursus se afla pe litoral pentru a sarbatori impreuna cu consumatorii momentele de succes ale verii. Ursus s-a obisnuit sa celebreze succesele romanilor si nu face exceptie nici in perioada estivala. Asa ca, impreuna cu Mercury360, a adus, pe plaja, la mare, Ursus Land - locul unde succesul se construieste prin distractie si relaxare. Mercury360 este agentia responsabila pentru conceptul, implementarea si productia Ursus Land 2007.

Raluca Oltean, Account Executive Mercury360: "Provocarea a fost aceea de a particulariza comunicarea Ursus in contextul unor activari cu traditie pe litoral. Platforma de comunicare Ursus se concentreaza pe punerea in valoare a unor momente de succes, de la cele de anvergura, repurtate de romani ca natie, la cele individuale, dar nu mai putin importante, ale fiecarui consumator. Aceasta comunicare, cu care Ursus a obisnuit, trebuia adaptata la atmosfera relaxata si distractia specifice sezonului estival. Plecand de la ideea ca Ursus este berea cu care romanii isi sarbatoresc succesele, s-a ajuns la ideea crearii unor momente de succes pentru consumatorii aflati in vacanta la mare, pe litoralul romanesc. Solutia a fost crearea unor momente de succes chiar acolo, pe plaja."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related