Marketer TV, alternativa televiziunii de business

Incepand de astazi exista o noua alternativa pentru televiziunile de business din Romania, Marketer Tv, care va oferi pentru inceput interviuri in exclusivitate, cu manageri si marketeri de top, precum si cu Ambasadori. Vor fi interviuri realizate special pentru mediul online al The Marketer, depasind astfel etapa materialelor preluate de la diverse jurnale de stiri si postate pe site-urile cotidienelor. Marketer Tv poate fi vizionat la adresa www.themarketer.ro.

"Suntem foarte incantati ca putem lansa Marketer Tv, fiindca suntem constienti de valoarea adaugata a interactivitatii. In plus, vrem sa demonstram ca interviurile de business pot fi antrenante si placute. Liderii cu care The Marketer face interviuri sunt, de regula, persoane foarte carismatice, a caror prezenta «pe sticla» adauga valoare, transmite emotie, transmite atitudine, transmite valori" a declarat Alexandru Raducanu, director editorial al publicatiilor The Marketer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related