MEDIC ONE ANUNTA SILIPHOS - PROTECTORUL NATURAL AL FICATULUI

La inceputul acestui an, Medic One a castigat licitatia organizata de compania Innovatics Laboratories Romania pentru lansarea brandului Siliphos - nutraceutic avand ca principala indicatie protectia ficatului. La licitatie au mai participat doua agentii, iar Medic One a fost aleasa de echipa Innovatics pentru "intelegerea categoriei si viziunea asupra brandului si portofoliului de produse, pentru strategia propusa si prospetimea ideilor creative", declara Claudiu Neatu, Managing Director Innovatics Laboratories Romania.

Sub pozitionarea Siliphos - protectorul natural al ficatului, campania de comunicare contine doua spoturi TV ("Dormitorul" si " Barul"), difuzate pe principalele statii de televiziune, dar si o componenta puternica de print, de la revistele adresate strict targetului feminin si cele pentru intreaga familie, la cotidianele de interes general sau publicatiile adresate targetului specializat in domeniile medical si farmaceutic. Strategia si managementul campaniei media apartin companiei Initiative.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related