Google, brandul preferat al internautilor

Compania JupiterResearch a dezvaluit intr-un sondaj realizat recent ca brandul preferat de internauti este Google, anunta New York Times. Google este urmat de Yahoo, Amazon, eBay si MySpace.

Studiul arata ca preferintele difera in functie de sex. Astfel, fanii Google sunt in general barbati, cu un statut economic destul de bun si un nivel ridicat de cunostinte in domeniul electronicelor, in timp ce brandul Yahoo este preferat de segmentul mainstream, in special de catre femei.
Reteaua sociala MySpace se bucura de o popularitate ridicata in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, adunand 13 procente. Locul 4 in topul preferintelor utilizatorilor de Internet este ocupat de eBay, cu 18 procente, pe locul 3 se afla Amazon cu 20 de procente, iar pe locul 2 Yahoo, cu 32%. Locul intai este detinut de brandul Google care a fost mentionat de 36% dintre respondenti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related