Carmen Tiderle isi incheie colaborarea cu Leo Burnett

Carmen Tiderle, unul dintre cei doi Creativi Directori ai Leo Burnett, isi incheie colaborarea cu agentia de publicitate in care a lucrat in ultimii 6 ani. Peste cateva saptamani ea va prelua fraiele creative ale altei agentii, GMP, unde va fi responsabila de intreg produsul creativ si va superviza toate echipele de creatie.

Carmen a devenit parte din echipa de creatie a Leo Burnett in martie 2001, cand Bogdan Naumovici a recrutat-o pentru pozitia de copywriter. La acea vreme Carmen era deja un nume in creativitatea publicitara romaneasca, ea fiind autoarea mesajelor celebrei campanii "Ardeiul iute" dezvoltate de GMP pentru Traian Basescu, campanie care a sustinut prima candidatura a acestuia la Primaria Capitalei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related