Noul catalog IKEA a fost lansat pentru media alaturi de V+O Communication

Compania de consultanta in comunicare V+O Communication a sprijinit IKEA Romania in lansarea celui de-al doilea catalog IKEA, editia 2008. In cadrul unei eveniment de presa informal organizat recent la sediul magazinului din Baneasa, cei peste 50 de jurnalisti prezenti au aflat ce aduce nou catalogul IKEA in toamna acestui an. In perioada 20 august - 9 septembrie fiecare familie din Bucuresti si din imprejurimi va primi gratuit la usa locuintei noul catalog IKEA 2008.

Cooperarea dintre V+O Communication si IKEA Romania a inceput inca dinainte de inaugurarea magazinului din Baneasa. Evenimentul de lansare a editiei 2008 a catalogului IKEA este doar unul dintr-o serie de actiuni de comunicare prin care V+O Communication, alaturi de clientul sau, au pregatit mai intai strategia de PR pentru lansarea magazinului IKEA si au explicat filosofia unica ce sta in spatele conceptului IKEA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related