Tempo va gestiona comunicarea Deloitte Romania

Tempo furnizeaza, incepand cu luna august servicii de consultanta in comunicarea publica a Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Consultanta S.R.L, Deloitte Reorganizare S.R.L si Reff & Asociatii (numite impreuna Deloitte Romania), informeaza un comunicat Tempo.

"Colaborarea cu Deloitte ne onoreaza datorita faptului ca domeniul consultantei este unul cu exigente foarte mari. Mai mult decat atat, clientul nostru este una dintre cele mai importante firme de profil din intreaga lume. Sunt sigura ca toate experientele acumulate de-a lungul anilor pe proiecte din alte domenii isi vor gasi aplicabilitatea in actiunile de PR pentru Deloitte. Este un domeniu foarte vast, cel al consultantei, si din acest motiv foarte provocator pentru noi", a declarat pentru IQads, Simona Dan PR Group Account Manager.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din Romania care furnizeaza servicii profesionale in patru mari domenii: audit, servicii fiscale, consultanta manageriala si consultanta financiara, avand o echipa de peste 300 de consultanti romani si expati.

"Colaborarea cu Tempo pleaca de la baze comune. Cea mai mare agentie de publicitate autohtona, alaturi de compania de consultanta cu cea mai indelungata prezenta in Romania pornesc un parteneriat pe termen lung, care speram sa devina un reper in industria de consultanta din Romania ", a declarat Patricia AM Ilisiu, Director Clients & Markets Balkan Region.

Tempo PR este divizia de relatii publice a celei mai mari agentii de publicitate independenta, 100% romaneasca. Avand competente in industrii precum cea financiar - bancara, asigurari, farmaceutica, energetica, FMCG, media, auto, retail si in domeniul imobiliar, Tempo PR este agentia cea mai premiata la competitiile locale si internationale de profil. Anul acesta, doua dintre campaniile realizate de Tempo PR au obtinut aur la cele mai prestigioase competitii internationale de PR: SABRE Awards si IPRA Golden World Award.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related