Tony Pigott vine la IAA European Summit 2007

Global Director al Ethos JWT si totodata Presedinte si CEO al JWT Canada, Tony Pigott vine la Bucuresti pentru a participa la conferintele dedicate CSR-ului.

Tony Pigott este unul dintre vorbitorii de top pe care IAA Romania ii aduce la primul Summit European al organizatiei. Global Director pe Social Marketing prin ETHOS (divizia de CSR din cadrul JWT) si totodata Presedinte si CEO al JWT Canada, acesta va sutine in data de 27 septembrie 2007 o prezentare ce va aborda rolul pe care il au intelegerea pietei, a brandurilor si a afacerilor la nivel social.

"Trebuiesc identificate oportunitatile pe care le au investitorii in publicitate - atat la nivel corporatist cat si la nivel de brand - de a dezvolta strategii sociale creative si inovative ca mijloc de diferentiere si avantaj competitiv, iar aceasta va fi ideea centrala a prezentarii mele", a declarat Tony Pigott, Presedinte si CEO al JWT Canada si totodata Global Director pe Social Marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related