BrandTailors - pe locul 1 si in 2006!

BrandTailors finalizeza anul 2006 cu o cifra de afaceri de 506.664 USD, fapt care o claseaza pe locul I in topul companiilor de consultanta de brand din Romania.

Conform datelor oficiale publicate in aceasta vara pe site-ul Ministerului de Finante, BrandTailors isi surclaseaza si in 2006 competitorii cu o mai mare istorie in piata: Grapefruit, Branzas, Brandient.
"Am fost surprinsa placut sa constat ca si in 2006 am performat mai bine decat competitorii nostri care au avantajul de a fi inceput afacerile cu cel putin 2 - 3 ani inaintea nostra. Pentru mine acest rezultat reprezinta confirmarea faptului ca serviciile de consultanta pe care le livram partenerilor nostri de business sunt la un nivel de calitate foarte inalt, fapt care favorizeaza prelungirea contractelor derulate pe perioade mai lungi de un an de zile. Nu e un secret faptul ca 60% din cifra nostra de afaceri este generata de clienti pentru care facem management de portofoliu de peste 3 ani si care au semnat cu BrandTailors contracte de exclusivitate." - spune Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related