4 ACE-pr&publicity estimeaza o cifra de afaceri de 1 milion de euro

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, alinierea serviciilor de PR oferite la standardele internationale, alaturi de imbunatatirea performantei echipei de lucru sunt factorii care au contribuit la cresterea profitabila a agentiei 4 ACE inca de la inceputul acestui an.

4 ACE-pr&publicity a raportat in primul semestru al anului 2007 o cifra de afaceri de 420.000 de euro, iar pentru intregul an, estimeaza ca aceasta se va ridica la valoarea de 1 milion de euro, ceea ce reprezinta o crestere de peste 300%, comparativ cu rezultatele inregistrate in anul 2006.

Cresterea spectaculoasa a cifrei de afaceri 4 ACE se datoreaza extinderii serviciilor oferite de agentie, in perspectiva aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, fapt care a conditionat imbunatatirea si diversificarea serviciilor de relatii publice pe piata din Romania si, in acelasi timp, cresterea numarului de solicitari privind acest tip de servicii din partea clientilor locali si internationali.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related