Irina Ilie este Associate Director la Brandient

Brandient, leaderul pietei romanesti de consultanta in strategie si design de brand anunta numirea Irinei Ilie in pozitia de Associate Director, completandu-si astfel echipa de seniori cu un experimentat profesionist in comunicare de brand si managementul relatiei cu clientii.

Dupa 11 ani de experienta in importante agentii de publicitate - Ogilvy&Mather, McCann- Erickson, D'Arcy, TBWA/MERLIN, Tempo Advertising - Irina a ales sa se dedice proiectelor de branding. "Schimbarea este una fireasca si vine din dorinta de specializare si de dezvoltare in profunzime a cunostintelor acumulate de mine de-a lungul anilor. Consultanta de brand este un domeniu relativ nou in Romania si absolut fascinant pentru mine. Vreau sa fac performanta in cea mai buna echipa din domeniu, in care am regasit colegi dragi cu care am mai lucrat in trecut", declara Irina Ilie, Associate Director Brandient.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related