Sister&Co promoveaza Responsabilitatea Sociala Corporatista

Avand constiinta faptului ca a face afaceri inseamna mai mult decat a obtine profit in mod legal, Sister&Co a conceput campania de promovare a conferintei internationale pe teme de Responsabilitate Sociala Corporatista CSR '07, organizat de SAGA Business Community sub patronajul UN Global Compact si World Business Council for Sustainable Development.

De ce aceasta asociere cu o conferinta pe teme de Responsabilitate Sociala Corporatista, teme foarte noi pentru mediul de afaceri romanesc? "Pentru ca e o ilustrare fericita a sloganului nostru: More to give. Sister crede foarte mult in obligatiile si responsabilitatile fata de societate. Sa dam inapoi pentru ceea ce am primit este una din misiunile noastre de suflet. Asistam in prezent la o mutatie care mie mi se pare extraordinara. A face bine facand bani nu e totul. Daca am crescut cu imaginea capitalismului putred si a omului de afaceri oneros care are si actiuni filantropice, acum ni se propune o viziune noua, care responsabilizeaza companiile fata de toate grupurile cointeresate", raspunde Alexandra Tanjala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related