Incepe "Vara celor 100 de vacante URSUS"

URSUS deschide sezonul distractiei cu cea mai atractiva promotie a anului 2005. "Vara celor 100 de vacante URSUS" va trimite 400 de romani in cele mai tari 10 destinatii de distractie din lume, Regele Berii in Romania asigurand in total 2800 de nopti de cazare la hoteluri de 4 si 5 stele. In cadrul campaniei promotionale din acest an, ce se desfasoara la nivel national in perioada 1 mai - 31 iulie, URSUS va oferi premii in valoare totala de peste un sfert de milion de euro.

Cele 100 de vacante URSUS sunt cu atat mai tentante cu cat fiecare participant la promotie are sansa de a pleca la distractie insotit de trei prieteni. Pentru cei 100 de castigatori si pentru prietenii acestora, URSUS va oferi super-vacante "la pachet", incluzand 7 nopti de cazare la hoteluri de 4 si 5 stele in sistem demipensiune, transportul dus-intors cu avionul si asigurarile de calatorie. Cele 10 destinatii de distractie alese de URSUS sunt: Palma de Mallorca, Creta, Ibiza, Barcelona, Malta, Amsterdam, Venetia, Paris, Egipt si Tunisia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related