Termen de inscriere prelungit pentru PR Award 2007

Cea de-a 5-a editie a Romanian PR Award isi prelungeste data limita de inscriere in competitie. Agentii de PR, companii, institutii de stat si ONG-uri se pot inscrie la PR Award 2007 pana la 26 septembrie. Studentii si absolventii isi pot depune dosarele pana la data de 10 octombrie.

Cu o comunicare dinamica si concentrata pe continut, cu informatie consistenta oferita de profesionisti in comunicare, cu noi membri in juriu, cu noi parteneri, cu o oferta clara pentru tinerii candidati la o cariera in comunicare, cu o miza puternica pentru piata romaneasca a comunicarii de afaceri, cu traditie si cu o promisiune, Romanian PR Award s-a transformat intr-o campanie de constientizare a importantei comunicarii in spatiul public romanesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related