Graffiti BBDO lanseaza un nou spot pentru Logan

Agentia Graffiti BBDO a lansat al patrulea spot din campania demarata pentru Dacia Logan de la aparitia brandului pe piata. Sub sloganul "Conteaza pe Logan", campania de imagine se adreseaza barbatilor moderni, cu un pronuntat simt pragmatic, capabili sa "descurce" orice situatie si oamenilor nu foarte sofisticati pe care te poti baza oricand, se arata intr-un comunicat de presa.

"La nivelul spoturilor TV, in ultimii 3 ani Dacia si-a rasfatat publicul tinta lansand fiecare nou model (Berlina, noua motorizare Diesel, MCV) printr-o alta poveste cinematografica, in spatele careia a stat mereu o productie complexa. Acest standard trebuia mentinut chiar daca in 2007 producatorul autohton nu prevazuse nici o mare lansare. Pe langa ingredientele deja cunoscute (suspans, pista falsa, eroi de exceptie), noul spot TV vorbeste despre performantele produsului", spune Simona Costea, Account Director Graffiti BBDO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related