Marea provocare vine de la Publicis Relations

Razvan Durlan (30 de ani), noul PR Manager al agentiei de publicitate Publicis Romania (agentie care incepand cu acest trimestru comunica si cu un departament specializat numit Publicis Relations), a inceput sa colaboreze inca din anul 2000 cu prima agentie specializata de relatii publice din Romania, pe vremea cand era angajatul unei reviste lunare si inca student in comunicare.
Inceputul de cariera a fost practic tot in domeniul comunicarii la Fundatia Nationala pentru Cultura, Arta si Stiinta "G. Calinescu" din Onesti, unde s-a ocupat si de organizarea emblematicului festival national care poarta numele marelui istoric si critic literar. In 1997 si-a inceput cariera intr-un domeniu absolut nou, televiziune si la scurt timp radio, specializandu-se in 1998 ca producator promovare la Pro Tv si Prima Tv.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related