Grupul de comunicare WPP a achizitionat compania de design interactiv Schematic

Grupul de comunicare WPP, prezent in Romania, printre altele, prin agentiile OgilvyOne si Grey, a achizitionat agentia americana de dezvoltare, tehnologie si design interactiv Schematic, informeaza un comunicat al grupului.

WPP a anuntat ca va continua stategia de extindere a retelelor pe piete emergente si de imbunatatire a serviciilor din domeniul media digitale.

WPP este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume si activeaza in 106 tari. Grupul detine, printre altele, compania de cercetare AGB Nielsen Media Research si agentiile de publicitate Mediaedge:cia, Ogilvy & Mather Worldwide si Grey Worldwide. WPP numara printre clienti companiile Orange, Vodafone si France Telecom. In Romania, grupul este prezent, printre altele, prin agentiile OgilvyOne, Grey si Young & Rubicam.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related