CE LE...?

Dupa o campanie de teasing care a facut-o si pe bunica-mea sa se intrebe "CE LE INNEBUNESTE PE FEMEI, MAICA?"- o campanie desfasurata pe TV, radio, net si presa - vom afla in curand despre ce este vorba la BODY-SUTRA PARTY, pe 12 martie.

Dupa un inceput subtil, cu filmulete ale unor manifestari de feminitate petrecute in diverse locuri si ocazii - MTV-ul si alergatura, Febra, Meteo la B1 - au urmat scene care te faceau sa te intrebi daca nu cumva l-au clonat pe Don Juan. Dupa secventa din Bucuresti Mall unde flagelul pare ca a atins-o pana si pe Gina Pistol, dupa poll-urile de pe net care-au fost si ele curioase sa afle CE LE INNEBUNESTE PE FEMEI?, dupa bannerele care ne-au colorat monitoarele portocaliu-negru, dupa priviri lungi pe sticker-ele din Unirii si discutiile contoversate pe forum (vezi aici) despre aceeasi intrebare, dupa pauzele TV in care toate celelalte clipuri publicitare erau afirmatii intrerupte obsesiv de CE LE...?, patrulele BODY-SUTRA ne-au cautat prin cluburi, baruri si discoteci.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related