Creativitatea nu se poate numara

Avand in vedere ca "raspunsul" dat comunicatului nostru de catre directorul de creatie al unei agentii multinationale a fost preluat de multe canale, dorim pe aceleasi medii sa explicam comunitatii de marketing de ce nu suntem deloc speriati sau rusinati de numarul premiilor pe care nu le vom obtine la aceasta editie Ad'Or sau la alte festivaluri internationale de publicitate.

Comunicatul la care se refera domnul Naumovici nu a fost dat "ca sa ne promovam pe spinarea dansului", ci pentru ca organizatorii comunicasera mass-media ca doar Lowe, dintre "agentiile importante", nu participa la Ad'Or. Ceea ce nu era deloc adevarat asa ca am simtit nevoia sa facem public acest lucru. Comunicatul nostru era o forma de a atrage atentia asupra traseului festivalului Ad'Or, pentru ca "scandalul Ad'Or" nu a inceput anul trecut, cum opina dl. Naumovici, ci inca de acum 3 editii si doar s-a intetit, odata cu trecerea timpului si cresterea dozei de grotesc din competitie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related