Prima platforma mondiala online de idei de advertising, design si marketing OpenAd.net intra pe piata romaneasca

Incepand cu mai 2005, OpenAd.net a intrat oficial pe piata romaneasca prin numirea agentiei Millenium Communication [agentie de PR] drept reprezentantul sau local.
OpenAd.net - originala platforma globala pentru cumpararea si vanzarea online de idei nebranduite si nepublicate din sfera advertising-ului, design-ului si marketingului - ofera companiilor din Romania un mijloc rapid si eficient de gasire a celor mai bune si mai diverse solutii de marketing.

Avand sediul in Elvetia, cu birouri in Londra, Mumbai si Ljubljana, si acoperind prin prezenta reprezentantilor sai zona Europei Centrale si de Est, America Latina si India, OpenAd.net ofera mii de idei de comunicare originale prin reteaua sa globala.
Companiilor li se ofera posibilitatea de a utiliza cele doua alternative oferite de OpenAd.net: deschiderea unui pitch prin OpenPitch - avand in slujba propriului brand cel mai mare departament de creatie din lume (peste 2,000 de autori - agentii, directori de creatie, freelanceri sau tineri creativi - din mai mult de 30 de tari); vizionarea ideilor prin OpenGallery - navigarea online prin cea mai mare galerie de idei din lume, idei fiind postate de miile de autori din reteaua globala de creativi. Aceasta componenta va fi disponibila incepand cu Septembrie 2005 si va cuprinde o varietate de idei materializate in diverse forme, de la print ad-uri, pana la storyboard-uri TV, materiale de corporate identity si concepte de eveniment, design pentru brosuri sau POSM-uri, precum si multe altele - in functie de nevoile companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related