Workshop-uri la ADfel

Va asteptam la workshop-urile de la ADfel, in Laptaria lui Enache:

Miercuri
15:00 - 16:00 "Unconventional vs innovative?" - seminar cu palavrageala si intamplari, Paul Kasprovschi, Strategic planner, Mercury360
16:15 - 17:15 "Cine a furat cele 30 de secunde?", Raluca Borascu, Strategic planner si Miruna Antonescu, Junior Strategic Planner , Leo Burnett
17:30 - 18:30 Neconventionalul - unul din clasicii advertisingului, Bogdan Naumovici, Creative Director, 23 / Claudiu Dobrita, Creative Director, Grey / Bogdan Moraru, Art Director, Propaganda.

Joi
15:00 - 16:00 "Despre blogging", Bogdana Butnar, Senior Strategic Planner, McCann Erickson
16:15 - 17:15 "10 ... 20 ... 30 ...50", demonstratie MV.com (Motion Vision Communication) - Prezentarea pe marginea careia se vor purta dezbaterile incearca sa explice felul in care poate fi influentat intr-un mod unic, neasteptat si multisenzorial Maria Sa CONSUMATORUL. Va fi in mod concret explicata in direct functionarea unora dintre dispozitivele publicitare de conceptie proprie, in jurul carora MV.com a conturat adevarate canale-nisa. In cadrul workshopului vor lua cuvantul Dan Petre (Managing Partner D&D research), Andreea Pali (Sales Manager MV.com), Marian Costache (Managing Partner MV.com)."
17:30 - 18:30 "Creative Media Thinking", Corina Bernschutz, Director de inovatie / Mircea Gheorghe, Creative Planner, Starcom/ Alexandru Pomana, Creative planner, Starcom
Pot oamenii de media sa gindeasca adfel? Isi pot ei oare schimba felul de a gindi? Pina la urma nu d'asta exista creatie si media? Adica ei cu imaginatia, noi cu cifrele? Poate chiar asa orice om de media sa fie creative? Exista retete pentru gindirea creativa in media?

Vineri
16:15 - 17:15 "ADfel despre Bucuresti", Cum sa vorbesti cu drag despre un oras pe care lumea zice ca-l uraste, Mirela Angelescu, Client Service Director GMP
17:30 - 18:30 "Web-ul /offline", Florin Ivan, New Media Strategic Developer MTV si General Manager DIFFstudios si Vlad Popovici, Account Manager Proximity

In fiecare seara la Motoare continua ADfel. Programul este trecut in calendarul IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related