APG Romania se lanseaza oficial in cadrul Masterplan 2007

In data de 9-10 octombrie APG Romania, impreuna cu Evensys, lanseaza prima editie a Masterplan, un eveniment care se adreseaza cu precadere comunitatii de planning si strategie de comunicare din Romania. Aceste eveniment reprezinta primul pas din planul de activitate al APG Romania pentru urmatorul an.

Prin organizarea evenimentului Masterplan 2007, APG spera sa furnizeze celor interesati o imagine completa asupra disciplinei sus mentionate si a metodelor prin care aceasta se integreaza natural in procesul de comunicare si marketing al oricarui brand.

In urma invitatiei APG Romania, printre vorbitorii de la Masterplan se vor numara marketing manageri, brand manageri si research manageri reprezentand cele mai importante branduri de pe piata romaneasca actuala. Programul contine, de asemenea, si doua workshopuri desfasurate de Jeffre Jackson (Open Intelligence Agency) si Alain Thys (FutureLab).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related