Lowe PR a organizat pro bono Gala Pentru un Nou Inceput!, calificata de participanti drept evenimentul caritabil al anului

Sub motto-ul "Pentru un Nou Inceput!", peste 350 de personalitati din viata politica, diplomatica si de afaceri s-au reunit joi seara la Palatul Parlamentului, pentru a participa la un eveniment caritabil unic, in slujba copiilor aflati in suferinta.

Cristiana si George Copos, Mihaela si Mircea Geoana, Ioana Tariceanu, Leslie Hawke, Pierre Poupard, Reprezentant UNICEF in Romania, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, E.S. Nicholas Taubman, Ambasadorul Elvetiei in Romania, E.S. Tony Hagen, Ambasadorul Republicii Elene in Romania, E.S. Athanassios Dendoulis, Ambasadorul Peru in Romania, E.S. Elard Escala, personalitati din lumea medicala, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, Doina Levintza, Maria Radu, Geanina Corondan, Eleonor Sebastian, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Jean Valvis, Andreea Mihai, Anca Vlad, Georgiana Pogonaru sunt doar cateva dintre personalitatile care au ales sa transforme o zi din viata lor intr-o "zi cu moda si fapte bune".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related