Agentia iLeo lanseaza o divizie de cumparare si planificare de spatiu media online

Agentia iLeo, parte din reteaua Leo Burnett & Target, lanseaza iLeo Buzz, o divizie de cumparare si planificare de spatiu media online, care va fi condusa de Cosmin Nastasa, fost media manager la Universal McCann, a declarat, pentru NewsIn, Mugur Patrascu, managing partner la iLeo.

"Serviciile in care e specializata iLeo Buzz au in mare masura caracteristicile serviciilor media: negociere, cumparare, intermediere de spatiu media, optimizare, servicii post cumparare (post buy), strategie de media si comunicare pe online, dar sunt completate de servicii de creatie pe media online", a declarat, pentru NewsIn, Mugur Patrascu. "In conditiile adoptarii noilor media de catre consumatori, iLeo Buzz nu mai vorbeste doar despre optimizarea costurilor, ci mai ales despre inovatie in media si despre capacitatea de a gasi locuri noi de interactiune cu oamenii, despre relevanta si informalitate, despre implicare si dialog. iLeo Buzz abordeaza diferit comunicarea online si duce promovarea media la nivel de 'word of mouth' (WOM - campanii desfasurate pe cale orala - n.red) si viralitate, la implicare si feedback", a mai spus Mugur Patrascu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

leo kot
acum 16 ani
din acesti mastodonti ai publicitatii exista si cei care subcontracteaza celor mai mici ce detin spatii publicitare spre inchiriere sau vanzare ?


Branded


Related