Gillette Romania te cheama sa fii din nou suporter adevarat!

Pentru al doilea an consecutiv, Gillette Romania lanseaza campania promotionala "Si mai...suporter in fiecare dimineata!".
In perioada 15 mai - 15 octombrie 2005, toti consumatorii care vor achizitiona orice aparat de ras de unica folosinta sau spuma de ras Gillette Foam, vor contribui cu 5% din valoarea acestora la un fond special destinat descoperii a unsprezece copii talentati care vor fi antrenati timp de un an in cadrul Scolii de Fotbal "Gica Popescu".

Mai mult, cei care vor cumpara aceste produse au sansa sa castige un automobil Kia Picanto din "unsprezecele" pus la bataie de Gillette.
"In 2004, campania promotionala "Suporter in fiecare dimineata!" a avut un succes extraordinar. Proiectul s-a bucurat de un impact foarte mare in randul consumatorilor, inregistrandu-se o crestere a vanzarilor de 60% fata de perioada similara a anului 2003." - sustine Gabriela Lupas-Ticu, Trade Marketing Manager Gillette Romania. "Dar aceasta este doar prima victorie dintr-un campionat pe termen lung. Ca urmare, si anul acesta, Gillette ii cheama pe toti cei care cred in viitorul fotbalului romanesc sa fie din nou suporteri adevarati!" - incheie Gabriela Lupas-Ticu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related