Grey a organizat turneul Voltaj MSD2 pentru Golden Brau Music

Patru tiruri cu echipament tehnic, 180kw de energie electrica si 100.000 watti sunet au fost puse in miscare in cadrul turneului organizat de Grey Bucharest pentru Golden Brau Music: Voltaj MSD2.

Cei 120.000 de participanti la concertele care s-au derulat pe parcursul lunii septembrie in 12 orase din Romania, au avut sanse de a castiga backstage pass-uri si a petrece timp alaturi de artistii lor preferati, membrii trupei Voltaj: Calin Goia, Gabi Constantin, Bobby Stoica, Oliver Sterian si Valeriu Ionescu, dar si premii care au constat in iPod-uri, tricouri si CD-uri cu Voltaj.

Golden Brau a inceput o colaborare fructoasa cu Voltaj in 2006 iar Grey Bucharest a organizat multe turnee, atat in tara cat si pe litoral. Asemeni turneelor anterioare alaturi de Voltaj, platforma Golden Brau Music a atras zeci de mii de oameni in fiecare dintre orasele in care si-a facut aparitia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related