Mmd comunica in Romania pentru campania Philips Look Hot Everyday

Mmd Corporate, Public Affairs and Public Relations Consultants, una dintre cele mai importante agentii de comunicare din Europa Centrala si de Est, a fost desemnata de catre Philips Domestic Appliances and Personal Care CEE sa administreze campania de comunicare Philips Look Hot Everyday in Romania si in alte opt tari europene.

Philips, unul dintre jucatorii-cheie pe segmentul de piata al electrocasnicelor, ale carui produse de calitate superioara sunt bine cunoscute pentru beneficiile oferite consumatorilor, a decis, in 2007, sa-si consolideze relatia cu industria stralucitoare a modei. Scopul noii sale campanii, Look Hot Everyday, este acela de a asocia marca si produsele Philips cu lumea modei. Compania s-a alaturat deja unor evenimente precum Saptamana Modei de la Londra si de la Milano, si a inceput sa ofere suport direct industriei modei din Europa Centrala si de Est.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related