The Practice comunica pentru Harley-Davidson

The Practice este agentia de PR a legendarului brand de motociclete Harley-Davidson®, prezent in Romania incepand cu luna septembrie, prin dealer-ul oficial Harley-Davidson Bucuresti. Selectia agentiei a avut loc in urma unei licitatii, iar criteriul de departajare a fost abordarea strategica. Agentia va oferi servicii de consultanta, de relationare cu formatorii de opinie (mass-media si alti lideri de opinie), de organizare de evenimente si alte servicii conexe activitatii de PR.

"Notorietatea Harley-Davidson este extraordinara - celebrul logo Harley "bar and shield", de exemplu, este unul dintre primele doua cele mai raspandite tatuaje din lume... De aceea se spune despre acest brand ca nu ar mai avea nevoie de prezentare, ca ar comunica de la sine. Noi credem insa ca tocmai un brand ca Harley-Davidson, cu o poveste fascinanta si o istorie de peste 100 de ani, merita sa fie comunicat prin instrumente de PR", declara Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related