SPER lanseaza o campanie impotriva discriminarii romilor

Secretariatul General al Guvernului si Agentia Nationala pentru Romi lanseaza campania nationala de informare si constientizare publica "Discriminarea romilor se invata acasa. Cunoaste-i inainte sa-i judeci". Campania urmareste sa ofere cetatenilor romani, indiferent de etnie, argumente pentru a depasi o prejudecata mai veche: ideea ca romii sunt un corp strain care paraziteaza societatea romaneasca.

"Campania intiata de Guvernul Romaniei constituie o invitatie la parteneriat si dialog social privind problemele noastre comune si mecanismele prin care putem depasi barierele istorice in relatiile interetnice din Romania, mai ales in contextul integrarii europene, nu numai politice, ci si sociale" a declarat domnul Victor Giosan, Secretar de Stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

tiberiu nu conteaza
acum 16 ani
"Discriminarea romilor se invata acasa. Cunoaste-i inainte sa-i judeci" sa stiti ca se invata si la scoala si in fata blocului si in autobuze ..ce mai ..peste tot! i`am cunoscut cand m-au batut la scoala ..in cartier..cand m`au scuipat ..cand m`au furat, cand s`au luat de mine pe strada,la scoala fara motiv si chiar cand mi`au pus cutitul la gat in fata scolii pe vremea cand eram in clasa a 8 a..acuma voi ce credeti ii cunosc destul de bine!? k sa`i judec sau mai astept k sa ma taie sau sa ma bata din nou!? mentionez ca nu sunt un fraier :) sunt un baiat roman normal. asta`i cea mai aberanta campanie publicitara ..s-a ajuns k ei tiganii sa fie victimele si noi cetateni romani sa fim agresorii ..RUSINE!!


Branded


Related