THE PRACTICE este agentia de PR a WESTHOUSE GROUP

THE PRACTICE coordoneaza contul de relatii publice al WESTHOUSE GROUP, companie care activeaza in domeniul imobiliar. Agentia de PR a fost selectata in luna septembrie 2007 si va oferi servicii de consultanta in relatii publice atat pentru comunicarea corporativa, cat si pentru comunicarea proiectelor imobiliare dezvoltate de companie.

"Ne-am dorit sa avem alaturi de noi un partener de incredere, care sa demonstreze dedicare si creativitate in construirea brandului Westhouse pe piata din Romania, cu atat mai mult cu cat suntem la inceput de drum, iar obiectivele noastre sunt foarte curajoase. Referintele excelente ale agentiei si experienta anterioara a echipei in comunicarea specifica domeniului imobiliar ne-au determinat sa alegem THE PRACTICE drept partenerul nostru de PR", a declarat Nicoleta Radu, Business Director WESTHOUSE GROUP.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related