Re:ply a realizat proiectul de rebranding al postului de televiziune B1

Postul de televiziune B1 trece printr-un proces de rebranding care anunta inceputul unei transformari mai ample a acestuia. Realizat de compania de comunicare Re:ply, impreuna cu alte companii locale, acesta este unul dintre putinele procese de rebranding de pe piata noastra dezvoltate integral de firme romanesti.

Lansat in urma cu 5 ani, B1 este un post de televiziune generalist care se remarca printr-o pozitie echidistanta, neagresiva, oferind publicului informatie nedistorsionata, si printr-un continut construit pe contraste - programe adresate unor categorii diferite de public, ce prezinta aspecte si viziuni diferite, chiar opuse, asupra vietii, imbogatind astfel experienta cotidiana a telespectatorilor, fara a le impune un model.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandfusion

Suntem oameni cu gândire de design, rigoare strategică și creativitate, ale căror perspective vrem să conteze în evoluția clienților noștri și în viața comunităților acestora. Suntem designeri,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related