Grapefruit consolideaza cu succes brandul Tuca Zbarcea & Asociatii

Grapefruit a condus cu succes procesul de management de brand si a contribuit la sporirea imaginii renumitei case de avocatura, Tuca Zbarcea & Asociatii.

Consolidarea brandului Tuca Zbarcea & Asociatii s-a realizat prin redactarea si implementarea unui plan complex de management de brand si prin crearea materialelor de comunicare de brand la nivel intern si extern.
Tinand cont de faptul ca un brand creste continuu si ca alinierea la cerintele pietei trebuie facuta prompt, crearea unui plan relevant de management de brand a implicat o stransa colaborare intre cele doua firme. Prin serviciile de management de brand dezvoltate pe termen lung, Grapefruit a elaborat un plan complex pentru a obtine rezultate notabile de crestere si pentru a crea o cat mai buna vizibilitate pentru Tuca Zbarcea & Asociatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related