Cei mai buni retaileri si cei mai buni producatori vor fi anuntati in Gala Premiilor industriei bunurilor de larg consum

Cei mai buni comercianti, cei mai buni furnizori si cei mai buni distribuitori de bunuri de larg consum vor fi cunoscuti si premiati joi, 18 octombrie 2007, la Gala Premiilor industriei bunurilor de larg consum. Concursul are menirea de a face cunoscute si apreciate cele mai performante companii si branduri dintr-un domeniu in dezvoltare accelerata in ultimii ani, cum este domeniul bunurilor de larg consum si este organizat de revista Piata.

Castigatorii celor 20 de premii sunt desemnati prin votul a peste 1.300 de producatori, importatori si comercianti de bunuri de larg consum. "Pentru desemnarea castigatorilor am adoptat aceeasi metoda ca si la prima editie de anul trecut: comerciantii ii desemneaza, prin vot, pe cei mai buni furnizori si cei mai buni distribuitori, iar furnizorii ii voteaza pe cei mai buni comercianti", a precizat Cristian Badescu, redactor sef al revistei Piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related