Leo Burnett a lansat prima campanie de imagine pentru eJobs.ro

eJobs.ro, cel mai mare site de recrutare online din Europa de Est, a ales Leo Burnett pentru a lansa prima sa campanie de imagine.

"Ideea strategica a campaniei a venit pe baza unui fapt statistic: 1 din 2 romani s-au gandit deseori sa paraseasca firma unde lucreaza, dar numai 10% au planificat deja plecarea (Ipsos Research). Incercarile noastre de a afla ce anume ii face pe romani sa nu ia atitudine in privinta problemelor legate de serviciu au relevat mai multe motive, printre care si acela ca parasirea locului de munca este similara cu parasirea unui partener. Grijile pentru cei pe care ii lasam in urma sau incertitudinea viitorului sunt indeajuns de puternice pentru a ne resemna. Asa a venit, firesc, si indemnul campaniei", spune Raluca Borascu, Strategic Planner Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related