Google a incheiat un contract cu Nielsen pentru dezvoltarea platformei de publicitate

Compania de internet Google a incheiat un contract cu corporatia de media si analiza Nielsen Company, prezenta si in Romania, pentru a-si dezvolta platforma de publicitate TV, informeaza miercuri site-ul Mediaweek.com.

Nielsen Company va furniza date demografice pentru platforma de publicitate dezvoltata Google. Aceasta permite clientilor de publicitate sa cumpere spoturi la 94 de retele de televiziune, printr-o interfata online, personalizata, care functioneaza ca si motorul de cautare Google.

Directorul platformei de publicitate Google, Michael Steib, a declarat ca prin aceasta intelegere Google va afla informatii despre publicul tinta al reclamelor. "Aparatul ne spune daca televizorul este in functiune sau nu, insa el nu ne spune cine sta in fata televizorului. Contractul cu Nielsen ne va permite sa imbunatatim platforma de publicitate Google", a declarat Michael Steib.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related