Inspiratie in marketing si business pentru 2008

Secolul XXI este timpul transformarilor rapide pentru afaceri. Necesitatea pentru adaptare si inovatie ca modalitati de a supravietui competitiei acerbe de pe piata duce la cautarea permanenta de abordari noi.

Venind in intampinarea noilor tendinte in comunicare si business, Evensys organizeaza, in colaborare cu Starcom Media Romania, Inspire 2008, eveniment care se va desfasura pe parcursul a doua zile, 21 si 22 noiembrie 2007 la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti. Aceasta ocazie va fi un prilej pentru profesionistii din marketing si mediul de afaceri local si international de a dezbate oportunitatile pe care noile mijloace de comunicare le deschid companiilor de pe piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related