Advertiserii din turism investesc 1,5 milioane de euro in publicitate

Traian Badulescu, consilier de presa al Patronatului Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), spune ca reprezentantii industriei turistice investesc aproximativ 1,5 milioane de euro in publicitate.
Potrivit acestuia, o mare parte din acesti bani sunt investiti in promovarea directa (brosuri, pliante, participare la targuri). Traian Badulescu precizeaza ca industria turistica nu investeste mai mult de 200.000 de euro anual in presa turistica de specialitate, iar o mare parte din suma o reprezinta barterele.

"La ora actuala, nu exista agentii de publicitate care sa deruleze multe programe si concepte cu firmele de turism", spune Traian Badulescu. Consilierul de presa al ANAT mai spune ca solicitarile de campanii de presa din partea firmelor private de turism intarzie sa apara. Pentru a crea o legatura mai buna cu firmele din industrie, Traian Badulescu a infiintat agentia de publicitate si PR specializata pe turism Pliando.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related