Publicis a inregistrat o crestere a veniturilor de 10,8% in al treilea trimestru

Publicis, unul dintre cele mai mari grupuri de publicitate din lume, prezent si in Romania, a inregistrat o crestere a veniturilor de 10,8% in al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza luni PRnewswire.com.

Publicis a inregistrat, in al treilea trimestru al acestui an, venituri totale de 1,1 miliarde de euro.

Cele mai mari venituri ale grupului au fost generate in America de Nord, iar acestea reprezinta 43,4% din veniturile totale ale grupului. America de Nord este urmata de Europa cu 37,3%, Asia-Pacific cu 11,1% si America Latina cu 5,9%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related