iLeo intra din prima pe podiumul Internetics

La aniversarea unui an de la infiintare, iLeo a intrat direct pe podiumul de la Internetics, reusind sa devina a doua agentie de comunicare interactiva din Romania. De asemenea, iLeo a castigat premiul Campania Anului si Best of Show cu lucrarea "Ziua Barbatului" pentru InBev.

"Cel mai ravnit premiu pentru agentiile Interactive ale noului val este, fara indoiala, Campania Anului. Lucrarea care castiga acest premiu stabileste in fiecare an criteriile de performanta fata de aunt evaluate urmatoarele evolutii pe aceasta piata de comunicare. La Internetics 2007, Campania Anului a fost castigata de iLeo cu "Ziua Barbatului", iar acest rezultat vorbeste de la sine, cu atat mai mult cu cat suntem doar de un an pe piata agentiilor interactive full service", afirma Mugur Patrascu, Managing Partner, iLeo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related