Grey Group EMEA a fost desemnata agentia retelei Fortis

Fortis a ales Grey Group pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) ca agentia de publicitate pentru intreaga sa retea globala, in urma unui pitch si al unui proces de analiza care a durat a sase luni. Incepand de la aceasta data, Grey preia responsabilitatile strategiei si creatiei la nivel global, atat ale brandului Fortis cat si pentru serviciile sale de retail banking, asigurari si private banking.

Este pentru prima data cand Fortis isi consolideaza intreaga strategie de comunicare a grupului intr-o singura retea globala. Aceasta noua directie a Fortis, reflecta atat gradul de crestere, dar si aspiratiile celei mai dinamice companii de servicii financiare din Europa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related