J&B lanseaza campania Start a party!

J&B, brandul numarul 1 mondial de "party whisky", lanseaza in Romania campania "Start a party!". Conceptul acestei campanii are la baza ideea ca o petrecere poate incepe oriunde, oricand si oricum. Nu este nevoie de un cadru anume, ci doar de atitudinea potrivita.

Campania J&B este lansata la nivel global in peste 20 de tari. In Romania, aceasta a inceput prin plasarea unor globuri uriase de petrecere in mall-urile din Bucuresti si continua cu evenimente inedite, sustinute prin publicitate in presa scrisa, comunicare on-line, prin promotii in cluburi si baruri si prin comunicare la punctele de vanzare, dezvoltate cu ajutorul agentiei Ogilvy Action Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related