Mark Earls vine in Romania la Inspire 2008

Mark Earls, specialist in strategie si marketing de talie mondiala, este invitatul special in cadrul evenimentului Inspire 2008. Mark este un autor recunoscut pe plan international, semnand carti de specialitate foarte apreciate de publicul din domeniu.

Pe parcursul evenimentului, Mark va avea doua interventii, in prima dintre acestea, pe 21 noiembrie, prezentand conceptul de "mass behavior" si evolutia sa pe parcursul unei generatii.

In cea de-a doua zi a evenimentului, 22 noiembrie, Mark Earls va sustine un seminar cu tema "Herding masterclass". In cadrul seminarului Mark va prezenta o teorie pe cat de importanta pe atat de controversata privitor la conceptul de "mass behavior" si, mai recent, de marketing de masa. Mark isi propune sa urmareasca prin intermediul acestei prezentari principiile care stau la baza marketingului de masa si sa sublinieze importanta aplicarii lor in strategiile de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related